其他大学

国家开放大学2023年秋《理工英语3》Comprehensive Test(不计分

时间:2023-10-08  作者:在线  来源:互联网  点击:2879次  

标签:
内容摘要:
国家开放大学2023年秋《理工英语3》Comprehensive Test(不计分)[标准答案] 试卷总分:100 得分:100 1.—Would you mind taking the rubbish outside? —_______ A.Not at all. B.Never mind. C.Yes, I will. 答案:A 2.—Goodbye, John. Come back

作业 考核 论文 答案联系联系优学网 QQ:3064302332 微信:wxxygzs

国家开放大学2023年秋《理工英语3》Comprehensive Test(不计分)[标准答案]
试卷总分:100  得分:100
1.—Would you mind taking the rubbish outside?
—_______
A.Not at all.
B.Never mind.
C.Yes, I will.
答案:A
 
2.—Goodbye, John. Come back again sometime.
—Sure. ______
A.I did.
B.I do.
C.I will.
答案:C
 
3.—Many heavy metals are very rare and we shouldn’t throw them away.
—______________
A.I agree with you.
B.It is up to you.
C.Who knows.
答案:A
 
4.—I want to look for a smart phone priced about 1000 Yuan. Do you have some to recommend?
—_______
A.Of course.Please take a look at this one.
B.It is very kind of you.
C.Thank you.
答案:A
 
5.—So kind of you to recommend such a good website for shopping.?
—_______
A.It doesn’t matter.
B.Never mind.
C.My pleasure.
答案:C
 
6.The company is _______ busy ______it’s hiring 55,000 workers to deliver gifts.
A.so ...that
B.too...to
C.not only...but also
答案:A
 
7.He is a ______ follower of classical music.
A.dedicated
B.dedicate
C.dedicating
答案:A
 
8.Placing a job advertisement on an online job board is _____.
A.expensively
B.costly
C.fairly
答案:B
 
9.I adapted quickly ______ the new climate.
A.to
B.into
C.for
答案:A
 
10.______ the huge demand, delivery mistakes are inevitable.
A.Because of
B.Because
C.But for
答案:A
 
11.When you are writing a cover letter, you should pay attention_____ the following tips.
A.of
B.on
C.to
答案:C
 
12.He has just finished a ______ jogging.
A.two-hours’
B.two-hour
C.two-hours
答案:B
 
13.There are many ways _____________ the problem.
A.solving
B.to solve
C.solve
答案:B
 
14.The pollution may result  ______many diseases like cancer.
A.from
B.for
C.in
答案:C
 
15.You don’t have to start over from ______.
A.head
B.again
C.scratch
答案:C
 
16.I have had some experiences  _____Chinese since I came here.
A.in teaching
B.teaching
C.teach
答案:A
 
17.Fewer jams will mean ________ stop-start driving.
A.little
B.more
C.less
答案:C
 
18.Talk to service staff ____ early ____ possible.
A.as…as
B.so…as
C.for…as
答案:A
 
19.______ the huge demand, delivery mistakes are inevitable.
A.Because of
B.Because
C.But for
答案:A
 
20.My MP3 player doesn't work, so I want to change it ______ an MP4 player.
A.for
B.with
C.to
答案:A
 
21.Cepheus can play poker but can not defeat human opponents.
答案:错误
 
22.Deep Blue can play poker as well and once defeated a world champion in chess.
答案:错误
 
23.In order to refine its play in poker, Cepheus was trained to play with hands of the entire human race.
答案:错误
 
24.Cepheus is developed aiming at beating all human players.
答案:错误
 
25.Due to the limitation of computer’s computational capabilities, Cepheus may not conduct far more complex supercomputing.
答案:正确
 
26.A green home is closely to the size of your home.
答案:错误
 
27.A green home does good to your health.
答案:正确
 
28.The quality of indoor materials is of great importance to keep the house clean.
答案:正确
 
29.Household wastes should be thrown away daily.
答案:正确
 
30.Flies and mosquitoes breed bacteria and viruses.
答案:错误
 
31.According to the passage, what’s the difference will the visitors notice at the largest urban mall this summer?
A.Twenty dark gray rubber tiles will decorate one of the outdoor walkways at the mall.
B.Twenty bright green plastic tiles will decorate one of the outdoor walkways at the mall.
C.Twenty bright green wooden tiles will decorate one of the outdoor walkways at the mall.
答案:A
 
32.What are the squares designed to?
A.The squares are designed to collect the energy created by pedestrians.
B.The squares are designed to decorate the mall.
C.The squares are designed to serve as a shopping center.
答案:A
 
33.According to the estimation, how many pedestrians will use that walkway in a year?
A.40 thousand pedestrians will use that walkway in a year.
B.4 million pedestrians will use that walkway in a year.
C.40 million pedestrian will use that walkway in a year.
答案:C
 
34.Who developed the tiles in 2009?
A.A 28-year-old Londoner.
B.26-year-old New Yorker.
C.26-year-old Londoner.
答案:C
 
35.Where is the power generated from?
A.The power is generated from a power-station.
B.The power is generated from millions of footfalls.
C.The power is generated from 40 million pedestrians.
答案:B

出处:优学网作业答案帮手-优学网作业答案、在线作业、离线作业
网址:http://youxue100f.com/转载时请注明出处和网址
优学网作业答案好帮手-优学网在线作业、离线作业、优学网 电大 网院各院校、学习资料在线作业离线作业!在线包100分,离线包通过!

联系:QQ:3064302332 youxue100f.com网为您服务!点击这里给我发消息,谢谢

精彩推荐
热门点击
本类排行

奥鹏作业答案好帮手-所有学校在线作业包100分,离线作业包通过,电大论文辅导等!全程包通过!
联系QQ:3064302332 youxue100f.com网为您服务!点击这里给我发消息,谢谢
优学作业答案好帮手网为您服务!
微信:wxxygzs

优学网作业答案帮手-所有学校在线作业包100分,离线作业包通过,电大作业等所有平台在线作业离线作业、毕业论文资料等,!
联系:QQ:3064302332 youxue100f.com网为您服务!点击这里给我发消息,谢谢 微信:wxxygzs
优学网作业答案帮手 湘ICP备1306085518号 奥鹏作业联系优学网
Copyright © 2002-2018 文军科技 版权所有 Power by DedeCms